Misiune

 

Misiunea noatră depășește transportul de colete. Desigur, acesta este domeniul de activitate Crespo Com, însă presupune obiective mult mai diverse.

Misiunea Crespo Com este să elimine granițele și distanțele pe ruta România - Anglia, permitând o corespondență continuă.

Dorim să venim în ajutorul tututor celor care își doresc să expedieze atât celor dragi, cât și cunoștințelor sau partenerilor de afaceri, colete în regim internațional.  

 

Servicii de Calitate

 

Pentru noi, transportul internațional de colete înseamnă livrarea unui serviciu de curierat România - Anglia și Anglia - România care să întrunească și să respecte cele mai ridicate standarde: de la felul în care facem colectarea pachetelor (chiar de la ușa clientului), la modul în care realizăm depozitarea coletelor (chiar și pe termen lung) la modalitatea în care livrăm și interacționăm cu clienții, rapid, convenabil și eficient.

 

Grijă pentru clienți

 

Știm că pachetele livrate reprezintă mai mult decât simple colete și sunt, în fapt, o punte de legătură și un motiv de bucurie pentru cei care le primesc, dar și pentru cei care le trimit. De aceea, grija noastră pentru clienți se transpune în grija pentru livrarea acestor pachete. Le punem mereu la dispoziție toate serviciile de colectare, depozitare și livrare care să se încadreze în timpul și nevoile acestora. De asemenea, suntem mereu prompți în a le răspunde tuturor întrebărilor, nelămuririlor sau cerințelor.

 

Promptitudine

 

Credem cu tărie în respectarea strictă a termenelor de livrare pentru coletele trimise pe ruta România - Anglia și Anglia - România. În acest sens, dăm curs cu promptitudine comenzilor, fiind rapizi și eficienți atât când vine vorba de colectarea pachetelor, cât și când vine vorba de livrare.

 

Dezvoltare continuă

 

Considerăm că pentru a face față cerințelor crescute ale clienților noștri, trebuie să ne îmbunătățim și dezvoltăm continuu. Acest lucru este vizibil în rețeaua noastră, colectând și livrând pachete dintr-un număr record de localități din România și Anglia. Pentru Crespo Com, dezvoltarea presupune adoptarea celor mai noi și performante tehnologii și flote, dar și expansiunea teritorială a rețelei de colectare, depozitare și livrare. Astfel, putem fi oriunde aveți nevoie.

  

Flexibilitate și adaptabilitate

 

Știm că atunci când neprevăzutul se întâmplă, trebuie să acționăm rapid. Serviciile noastre de curierat internațional și transport colete România - Anglia se mulează după nevoile clienților și țin pasul cu acestea.

 

  

Echipa noastră

 

Oferă cu încredere coletul tău unei echipe de livrare profesioniste și experimentate

 

Atunci când vine vorba de livrări internaționale, o strategie bine pusă la punct și o logistică impecabilă sunt vitale pentru un serviciu de înaltă calitate. Aceste lucruri sunt realizate atunci când ai în spate oameni cu experiență. profesioniști și ambițioși. echipa Crespo Com are în alcătuire tineri cu experiență în domeniul livrărilor, dar și veterani ai expedierilor internaționale. Antrenați de zeci de ani în acest domeniu, angajații Crespo Com știu cum să îți treacă coletul prin cel mai eficient proces de preluare, expediere și livrare, care să te facă să câștigi timp și să economisești bani.

 

Firma transport colete, pachete, bagaje, curierat international Anglia - Romania si Romania - Anglia

La ridicarea plicului/coletului, agentul Crespo Com va elibera un document de transport in 3 exemplare in care se va inregistra numarul de colete, continutul acestora precum si detaliile de expediere.

Model document de transport

model document curierat