Ambalare profesionala colete, pachete, bagaje pentru transport Romania - Anglia si Anglia - Romania

Ambalare profesionala pentru coletele dumneavoastra pentru transport colete Romania - Anglia si Anglia - Romania

Crespo Com va ofera servicii de ambalare profesionala colete, pachete, bagaje pentru transportul lor pe rutele  Romania - Anglia si Anglia - Romania.

In cazul in care coletele dumneavoastra nu sunt ambalate, va putem oferi contra-cost servicii de ambalare precum si cutii de carton, folie cu bule, folie strech, banda adeziva,etc. Deasemeni, in cadrul acestui serviciu, curierii nostrii va pot ajuta sa ambalati coletele daca solicitati acest lucru in momentul in care faceti rezervarea.

Atunci cand trimiteti colete la nivel national sau international, expedierea va fi incarcata si descarcata de mai multe ori. Expeditia va fi supusa presiunilor de mediu cum ar fi temperaturi inalte sau scazute, vibratiilor aparute pe durata transportului rutier, si un nivel scazut de impact dar existent in timpul manipularii. De aceea este important si recomandat ca articolele dumneavoastra sa fie ambalate corect pentru a evita orice posibilitate de deteriorare.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare la ambalarea produselor dumneavoastra, este sa va asigurati ca ambalajul este suficient de robust, iar banda pe care o folositi sa fie de o rezistenta marita. De asemenea recomandam ca in cazul articolelor fragile din interiorul coletelor sa li se adauge un strat de protectie superior prin utilizarea unor produse precum folie cu bule de aer, placa din polietilena expandata, fulgi de polistiren, etc.

Indicatii de ambalare

  • Utilizarea unui ambalaj rezistent

ambalaj rezistent

  • Adaugarea unor protectii suplimentare precum folii cu bule de aer, fulgi de polistiren, etc.

protectie folie cu bule

  • Sigilarea coletului utilizand o banda adeziva rezistenta

banda adeziva pentru sigilare colet

  • Etichetarea coletului astfel incat adresele de contact sa fie cat mai vizibile si descifrabile

 

Colectarile din Romania se pot face de la adresa specificata de dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati PROGRAMUL nostru.

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati ARIA DE ACOPERIRE si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completand formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos.

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751