Căștigă timp și evită stresul cu serviciile profesioniste de ambalare de la CrespoCom

Ambalare profesionala pentru coletele dumneavoastra pentru transport colete Romania - Anglia si Anglia - Romania

Uneori poate fi extrem de complicat să găsești materialele necesare ambalării coletelor tale, mai ales când vine vorba de găsirea dimensiunilor perfecte. Crespo Com vrea să întămpine această nevoie si să te ajute să câștigi timp, oferindu-ți un serviciu profesionist de ambalare colete, indiferent de dimensiuni.

 

Serviciile noastre de ambalare profesioniste dispun de toate materialele necesare ambalării oricărui tip de pachet, oferindu-vă cutii de carton, folii cu bule, folii stretch, benzi adezive și multe altele. Pentru a beneficia de serviciul de ambalare contra-cost, menționează în momentul plasării comenzii de expediere faptul că optezi pentru serviciul Crespo Com de ambalare.

 

Asigură-te că pachetul tău e ambalat corespunzător pentru a rezista încărcărilor și descărcărilor succesive

 

Atunci când livrezi un colet pe o rută internațională România - Anglia sau Anglia - România, trebuie să te asiguri că ambalajul este gata să reziste încărcărilor și descărcărilor succesive ce vor avea loc până în momentul livrării. Echipa Crespo Com tratează fiecare colet cu cea mai mare grijă, însă chiar și în aceste condiții este nevoie de un ambalaj rezistent, special gândit pentru transportul pe distanțe lungi.

 

Serviciile de ambalare Crespo Com iau în calcul toate aceste aspecte și vă oferă ambalări robuste cu o rezistență mărită. Atunci când vine vorba de colete cu conținut fragil, oferim un strat adițional de protecție sub forma unor bule de aer, plăci din polietilenă expandată, fulgi de polistiren sau alte materiale ce pot întruini cu succes rolul de a proteja obiectele valoroase. În plus, etichetarea se face într-un mod profesionist, asigurând o lizibilitate sporită.

 

Plasează o comandă și trimite colete, pachete sau bagaje pe ruta România - Anglia sau Anglia - România

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să intri aici. Dacă nu ai încă un cont Crespo Com, îți poți face unul în doar câțiva pași simpli. De asemenea, poți plasa o comandă telefonică, apelând numărul corespunzător țării din care vrei să livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:       +44 77878 06751

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici programul și termenii și condițiile.