Servicii de depozitare colete, pachete, bagaje pentru transport Anglia - Romaia sau Romania - Anglia

servicii depozitare colete, pachete, bagaje anglia, romania

Crespo Com va ofera servicii de depozitare colete, pachete si bagaje pentru transport Romania Anglia si Anglia Romania.

Serviciile noastre de depozitare colete, pachete si bagaje pentru transport Romania Anglia si Anglia Romania si distributie sunt auditate in mod regulat si analizate pentru a ne asigura ca acestea indeplinesc modelele de afaceri contemporane, si cerintele logistice din partea clientilor in mod eficient.

Echipa noastra de logistica are la baza ani buni de experienta in acest domeniu, astfel incat ne putem ocupa atat pe termen lung cat si la scara larga cu deplin profesionalism de cerintele tuturor clientilor nostri ori de câte ori este nevoie.

Va invitam sa va consultati cu experții nostri  in legatura cu cerintele dumneavoastra legate de servicii de logistica, servicii de ambalare si depozitare, astfel ne permiteti sa facem o diferenta pozitiva in afacerea dumneavoastra.

Avem posibilitatea de a va depozita in siguranta coletele dumneavoastra in locatia noastra pentru o livrare ulterioara in cazul in care nu ati fi putut fi contactat sau nu va aflati in localitate in acea perioada.

Colectarile din Romania se pot face de la adresa specificata de dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati PROGRAMUL nostru.

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati ARIA DE ACOPERIRE si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completand formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos. 

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751