Crespo Com este o firma cu vechime in domeniul curieratului international si care ofera servicii transport colete, pachete, bagaje, curierat international Anglia - Romania si Romania - Anglia.

Infiintata in 1997, Crespo Com ofera servicii de curierat international si se considera o parte importanta a romanilor care traiesc in Anglia. Dupa mai mult de zece ani de activitate al carei volum a crescut intr-un ritm sustinut, putem afirma cu toata convingerea ca serviciul nostru de curierat functioneaza ca o artera vitala de legatura intre clientii nostri situati atat in Romania cat si in Anglia. Cunoastem din experienta personala sentimentul linistitor pe care il poti avea cand un cadou, un colet sau chiar o scrisoare ajunge la destinatie in timpul cel mai util.

Noi ne respectam mereu promisiunile, astfel incat indiferent de tipul de serviciul de expediere de care aveti nevoie, oriunde in locatiile acoperite, va asiguram ca vom livra bunurile la timp si in conditii de siguranta.

Oferim servicii de colectare de la adresa la adresa (door to door), asta insemnand ca agentii nostrii vor veni la dumneavoastra acasa sau la locatia furnizata pentru a ridica coletul.

Crespo Com va satisface toate nevoile in ceea ce priveste servicii profesionale de curierat. Putem livra colete de orice forma sau dimensiune - de la colete mici ( carti, genti, cosmetice ) pana la obiecte de uz casnic mari ( frigidere, masini de spalat, televizoare ) si chiar si paleti ( piese auto, anvelope, motociclete )

Va furnizam un serviciu de curierat rapid, de incredere si cu costuri scazute pe ruta Romania - Anglia si retur cu acoperire 100% in Romania. Avand la baza aceste motive, filozofia care ne guverneaza este aceea de a promova profesionalismul si eficienta serviciilor noastre la cel mai inalt standard. Nu vom cere niciodata clientilor nostrii sa aleaga intre costuri scazute si calitate maxima. Le vom furniza pe amandoua !

 

In Martie 2007 am infiintat Express Parcel LTD, filiala Crespo Express SRL in Anglia. Aceasta este inregistrata de catre The Registrar of Companies for England and Wales cu numarul 6146417.

Angajatii nostri au datoria de a presta un serviciu de curierat eficient si profesional.

Autorizari

Compania noastra dispune de aceeasi autorizatie folosita de companii de top in domeniul curieratului precum DHL, TNT si Posta Romana.

Parteneri

In Romania lucram in parteneriat cu Fan Courier Express SRL.

Colectarile din Romania se pot face de la adresa specificata de dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati PROGRAMUL nostru.

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati ARIA DE ACOPERIRE si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completand formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos.

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751

 

Firma transport colete, pachete, bagaje, curierat international Anglia - Romania si Romania - Anglia

La ridicarea plicului/coletului, agentul Crespo Com va elibera un document de transport in 3 exemplare in care se va inregistra numarul de colete, continutul acestora precum si detaliile de expediere.

Model document de transport

model document curierat