Servicii de expediere colete, pachete, bagaje pe rutele Romania - Anglia si Anglia Romania

Servicii de expediere colete, pachete, bagaje pe rutele Romania - Anglia si Anglia Romania

Crespo Com va ofera servicii de expediere colete, pachete, bagaje pe rutele Romania - Anglia si Anglia Romania.

Crespo Com va ofera un serviciu economic de expediere colete de mici sau mari dimensiuni in regim door to door.

Compania noastra pune un foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite atat in ceea ce priveste manipularea coletelor, cat si transportul acestora in conditii de siguranta la destinatie.

Multi conationali s-au mutat sa locuiasca si sa lucreze in Anglia. In consecinta, exista o mare cerinta pentru acestia de a trimite colete catre familiile lor in Bucuresti, Constanta, Oradea, Craiova, Brasov, Cluj Napoca sau in alte localitati ale Romaniei, ceea ce inseamna ca preturile pentru coletele urgente sunt usor de comparat, iar rezervarile pentru livrare sunt simple si rapide.

Daca doriti sa trimiteti un pachet din Anglia in Romania si retur, Crespo Com va poate ajuta oferindu-va servicii ieftine de expediere colete oriunde pe teritoriul Romaniei. Deservim atat clienti privati cat si companii, pe care ii ajutam sa trimita pachete din Romania in Anglia si retur.

Colectarile si livrarile noastre sunt efectuate utilizand flota proprie, iar in unele cazuri pentru a putea pastra preturile accesibile oricarui buzunar coletele pot fi livrate sau colectate de catre partenerii nostri Fan Courier. Prin urmare, ori de cate ori folositi serviciile noastre, coletele dumneavoastra vor fi livrate rapid si in siguranta. Sistemul nostru de rezervari online pentru transportul coletelor este rapid si usor de utilizat. Pe baza selectiilor dumneavoastra, puteti beneficia de o oferta de pret instant. In cazul coletelor a caror greutate depaseste 100 kg, sau a celor voluminoase, ne puteti contacta telefonic pentru a va face o oferta personalizata. Pretul afisat este cel pe care il veti plati. Va oferim cel mai mic pret posibil si servicii de incredere pentru a va livra pachetul din Romania in Anglia si retur. In momentul in care v-ati hotarat sa utilizati serviciile noastre de expediere colete, nu trebuie decat sa plasati comanda online sau telefonic si noi avem grija de restul.

Avem o echipa prietenoasa si responsabila pentru asistenta clientilor, pregatita sa va ajute telefonic sau prin email oricand este necesar. Livrand coletele dumneavoastra din Romania in Anglia si retur prin intermediul Crespo Com veti economisi timpul petrecut in cautarea celor mai bune oferte de curierat, si  va ajuta sa economisiti bani deoarece oferta noastra este prietenoasa cu buzunarul dumneavoastra. Indiferent de scopul calatoriei, in interes de serviciu sau daca doriti sa plecati in vacanta, va putem ajuta sa va trimiteti valiza din Romania in Anglia si retur. Aceasta este solutia perfecta pentru a evita taxele pentru bagaje in exces, in special daca zburati cu o companie aeriana low-cost. Valiza va fi livrata oriunde doriti in Romania, iar pentru Anglia va rugam sa verifica harta de acoperire aici.

COLETELE TRIMISE DIN ROMANIA IN MAREA BRITANIE NU TREBUIE SA CONTINA: TIGARI SI ALTE PRODUSE CARE CONTIN TUTUN, BAUTURI ALCOOLICE, ARME, MUNITII, DROGURI, MATERIAL EXPLOZIV/TOXIC/INFLAMABIL SAU ORICE ALTE OBIECTE INTERZISE PRIN LEGE !

Colectarile din Romania se pot face de la adresa specificata de dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati PROGRAMUL nostru.

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati ARIA DE ACOPERIRE si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completand formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos. 

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751