Expediere plicuri pe rutele Romania - Anglia si Anglia - Romania rapid si in siguranta

Expediere plicuri pe rutele Romania - Anglia si Anglia - Romania rapid si in siguranta

Crespo Com va ofera servicii de expediere plicuri pe rutele Romania - Anglia si Anglia - Romania rapid si in siguranta

SIMPLU . RAPID . DE INCREDERE - UN PROCES CARE FUNCTIONEAZA !

Expeditia ta, colectata de la usa de catre curieri de incredere.

Daca doriti sa folositi un serviciu de expediere plicuri intre Romania si Anglia, atunci noi suntem partenerul potrivit pentru dumneavoastra. Va putem oferi serviciile noastre de calitate indiferent daca trimiteti un contract la un asociat, o scrisoare catre o ruda sau un certificat unui potential angajator.

Daca nu ati gasit informatiile dorite, va rugam sa contactati departamentul de relatii cu clientii la numarele 00 40 744 791 243 (Romania), 00 44 7787 806 751 (Anglia). Ne puteti contacta prin e-mail la office@crespocom.com. Daca aceasta este prima data cand folositi serviciul de expediere plicuri furnizat de Crespo Com, procesul poate parea destul de complicat si confuz. Scopul nostru este sa furnizam un serviciu rapid si cat mai simplu posibil, de aceea va recomandam sa alocati un timp necesar pentru a va familiariza cu termenii si pasii necesari in ultilizarea acestuia.

Compania noastra va faciliteaza un proces de comanda a unei expeditii usor de utilizat, un proces de expediere de incredere si de asemenea va pune la dispozitie un serviciu de relatii cu clientii care sa va ajute in ghidarea plasarii unei comenzi sau in furnizarea informatiilor necesare pe tot parcursul livrarii.

Colectarile din Romania se pot face de la adresa specificata de dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati PROGRAMUL nostru.

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati ARIA DE ACOPERIRE si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completand formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos.

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751