Preturi servicii de coletarie Romania – Anglia si retur

preturi cu satisfactie garantata

Profită de prețuri accesibilie pentru livrări România - Anglia și Anglia - România

 

Crespo Com are grijă să păstreze prețurile mereu mici pentru a oferi clienților săi un serviciu accesibil, dar și la cele mai înalte standarde. În acest fel, poți fi sigur că vei obține întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț.

 

Verifică prețurile Crespo Com pentru expedieri internaționale România - Anglia și retur

 

Înainte de a plasa o comandă, te rugăm să verifici prețurile Crespo Com și condițiile de livrare

 

Preturile noastre pornesc de la:

  • 1 lira per kilogram pentru coletele trimise de oriunde din Romania si ridicate de catre client personal de la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX, si pentru coletele trimise de la depozitul nostru oriunde in Romania ( serviciul drop-off / pick-up )
  • 1,50 lire per kilogram pentru coletele trimise de la adresa la adresa, din Romania in Londra ( interior M25 ), sau din Londra ( interior M25 ) oriunde in Romania
  • 2 lire per kilogram pentru coletele trimise de la adresa la adresa, din Romania in afara Londrei ( restul UK ), sau din afara Londrei catre orice adresa din Romania
  • NU transportam televizoare, biciclete sau mobilier (mese, scaune, dulapuri, paturi,etc) decat daca sunt dezasamblate si facute pachet (gen IKEA)
  • Pretul pentru coletele voluminoase dar foarte usoare va fi stabilit prin metoda de calcul volumetric: LUNGIME X LATIME X INALTIME/6000 = KG VOLUMETRICE

 

Minimul per expediție il reprezinta contravaloarea a 10 kg.

 

Nu se percep taxe suplimentare pentru zonele rurale de colectare din RO, indiferent de localitate

 

Coletele trimise din ROMANIA in ANGLIA nu trebuie sa contina: TIGARI SAU ORICE ALTE PRODUSE CARE CONTIN TUTUN, ALCOOL, ARME, DROGURI, SAU ALTE SUBSTANTE INTERZISE PRIN LEGE.

 

Crespo Com isi rezerva dreptul de a verifica continutul fiecarui colet si a confisca oricare din aceste produse INTERZISE !!!

 

Pentru cantitati ce depasesc 100 kg oferim discounturi considerabile. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru o oferta personalizata !

 

Putem transporta orice, de la plicuri la paleti, sau grupaje de marfa cu ajutorul flotei noastre proprii de microbuze sau camioane.

Plasează o comandă

 

Pentru a plasa o comandă te rugăm să intri în aici.

Nu ai încă un cont? Creează-ți unul în doar câțiva pași simpli și bucură-te de comenzi rapide și convenabile pe ruta România - Anglia și Anglia România.

Nu dorești să îți faci cont? Te asigurăm că nu durează decât câteva minute și vine cu o mulțime de beneficii. Poți însă plasa comenzi și telefonic apelând unul dintre cele 2 numere de telefon corespunzătoare țării din care dorești să livrezi:

 

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751