Preturi servicii de coletarie Romania – Anglia si retur

preturi cu satisfactie garantata

Preturi pentru serviciile de curierat international Romania - Anglia si retur

  • 1 Lira per kilogram – PICK UP sau DROP OFF la depozitul nostru din Londra 

* Pentru a beneficia de acest pret va trebui sa ridicati sau sa predati personal coletele la depozitul nostru situat in Londra la adresa: Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX. Pentru a verifica disponibilitatea unui angajat in locatie va rugam sa ne contactati telefonic in prealabil la numarul: 07787806751.

  • 1.5 lire per kilogram – pentru colectarea si livrarea coletelor pe ruta Romania ( orice localitate ) – Anglia ( Londra - doar interior M25 )

* Minim per expeditie contravaloarea a 10 kilograme - 15 lire 

  • 2 lire per kilogram - pentru expeditiile facute pe ruta Romania ( orice localitate ) – Anglia ( doar in afara Londrei  – vezi locatiile aici )  

* Minim per expeditie contravaloarea a 10 kilograme - 20 lire

!!! NU percepem taxe de transport suplimentare pentru zone rurale, indiferent de localitate !!!

Expeditorul are obligatia sa informeze curierul in momentul predarii coletului, cu privire la orice obiect de valoare (telefon mobil, tableta, laptop, etc.) pentru a fi inventariat.

La primire, destinatarul are obligatia sa verifice integritatea coletului si sa sesizeze agentul cu privire la eventualele obiectii privind starea acestuia. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Coletele trimise din ROMANIA in ANGLIA nu trebuie sa contina: TIGARI SAU ORICE ALTE PRODUSE CARE CONTIN TUTUN, ALCOOL, ARME, DROGURI, SAU ALTE SUBSTANTE INTERZISE PRIN LEGE. Crespo Com isi rezerva dreptul de a verifica continutul fiecarui colet si a confisca oricare din aceste produse INTERZISE !!!

 

Colectarile din Romania se pot face de la adresa specificata de dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati PROGRAMUL nostru.

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati ARIA DE ACOPERIRE si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completand formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos. 

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751