Servicii curierat international Romania - Anglia si Anglia Romania, in sistem door to door (de la adresa la adresa) la preturi accesibile

Crespo Com va pune la dispozitie servicii de curierat rapid, de incredere, la costuri scazute pe ruta Romania - Anglia si retur cu acoperire 100% in Romania. Pentru datele de colectare si livrare vizitati Programul de Activitate

Compania noastra livreaza colete de orice forma sau dimensiune - de la colete mici ( carti, genti, cosmetice ) pana la obiecte de uz casnic mari ( frigidere, masini de spalat, televizoare ), chiar si paleti ( piese auto, anvelope, motociclete).

La Crespo Com suntem pasionati de livrarea pachetelor si ne straduim constant sa oferim servicii la cele mai inalte standarde, avand costuri scazute.

Atunci cand trimiteti colete in strainatate, expedierea dumneavoastra va fi verificata de mai multe ori, pentru a ne asigura ca aceasta a fost ambalata corespunzator, astfel incat trecand prin toate etapele de manipulare, transport, descarcare si livrare, expeditia va ajunge intacta. Prin urmare este foarte important sa ambalati corect toate coletele pentru a evita deterioarea acestora. Daca solicitati, va putem pune la dispozitie serviciile noastre profesionale de ambalare.

Doar pentru ca ati specificat faptul ca un colet este fragil nu inseamna ca trebuie neglijata impachetarea corespunzatoare a acestuia. Acordarea unei atentii sporite in ambalarea corespunzatoare utilizand produse de protectie si folosirea unei cutii sau a unui ambalaj rezistent va poate scapa de timp pierdut si dureri de cap in solutionarea problemelor aparute in cazul coletelor neambalate corespunzator care se pot deteriora la manipulare.

Daca alegeti sa reutilizati ambalaje din livrari anterioare asigurati-va ca nu sunt specificate nicaieri pe ambalaj adrese vechi de livrare sau orice alte inscriptionari care pot induce in eroare curierii nostri.

Colectarile din Romania se pot face de la adresa specificata de dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati PROGRAMUL nostru.

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

Comenzile pot fi plasate AICI completand formularul de trimitere sau prin telefon la numerele de mai jos. 

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751