Contul meu

Creează-ți în doar câțiva pași simpli un cont și comandă rapid și ușor

Credem în comenzi plasate ușor, rapid și eficient. De aceea, pentru o mai bună experiență de utilizator și pentru posibilitatea urmăririi comenzii tale, te rugăm să îți creezi un cont de utilizator. În acest fel vei avea acces, simplu și rapid, la serviciille de livrare România - Anglia și Anglia - România oferite de Crespo Com.

 

Beneficii cont:

  • plasezi comanda sigur și rapid
  • gestionezi comanda ușor și simplu
  • urmărești statusul comenzii
  • controlezi ușor comenzile trecute și comenzile viitoare
  • setare în doar câțiva pași simpli

 

Inregistrare

Creati un cont pentru a putea realiza si urmari usor comenzile.


AutentificareRecuperare Parola

Comandă prin telefon, fără necesitatea unui cont

Dacă dorești să realizezi comanda fără să îți creezi un cont de utilizator, apelează cu încredere unul dintre cele două numere, corespunzătoare țării din care vrei să expediezi plicul, coletul sau pachetul:

 

Romania: +40 744 791 243

Anglia: +44 77878 06751

 

Livrări din România spre Anglia

Dacă dorești să livrezi un plic, pachet, colet sau bagaj din România în Anglia, unul dintre curierii noștri se va deplasa la locația și ora menționată pentru a ridica obiectul ce urmează a fi expediat.

Toate comenzile trebuie realizate în conformitate cu programul nostru, pe care te rugăm să-l verifci înainte de a menționa o ora și o dată pentru colectare. Comenzile cu date și ore de colectare în afara programului nu vor fi luate în calcul.

 

Livrări din Anglia spre România

 

Colectarile din Anglia se pot face atat de la adresa specificata de dumneavoastra ( inainte de a plasa o comanda va rugam sa verificati ARIA DE ACOPERIRE si PROGRAMUL de colectari/livrari ), sau alternativ puteti livra coletul la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX.

AJUTOR

In cazul in care intampinati probleme la crearea unui cont si / sau utilizarea acestuia va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa office@crespocom.com in care sa specificati problema intampinata urmand sa va contactam in cel mai scurt timp posibil.