Intrebari frecvente

Către ce țări livrează Crespo Com?

Crespo Com livrează exclusiv din România în Anglia și din Anglia în România. Înainte de a plasa o comandă, te rugăm să verifici programul livrărilor.

 

Cum pot livra un colet prin Crespo Com?

Pentru a livra un plic, colet sau orice alt tip de pachet prin Crespo Com din România în Anglia sau din Anglia în România, ai nevoie de un cont pe site pentru comenzile online sau poți apela direct unul dintre numerele de telefon aferente țării din care dorești să expediezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:      +44 77878 06751

 

Care este programul Crespo Com de sărbătorile legale?

În mod normal, Crespo Com își derulează activitatea și în timpul sărbătorilor legale, deoarece știm cât de important este pentru dumneavoastră să trimiteți în toiul sărbătorilor pachete celor dragi. Înainte de a plasa însă o comandă, vă rugăm să verificați programul curent livrărilor.

 

Cât costă să trimit un pachet din România în Anglia sau din Anglia în România?

Crespo Com dorește să ofere servicii de transport internațional colete România - Anglia și Anglia - România la un preț cât mai avantajos. De aceea, ne-am păstrat prețurile neschimbate, încă de la înființare și taxăm per kilogram, în funcție de opțiunile de livrare. Comanda minimă reprezintă contravaloarea a 10 kilograme.

 

Pot livra de oriunde din România?

Serviciile Crespo Com acoperă întreg teritoriul României, iar curierii noștri realizează ridicări de comenzi de oriunde doriți. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactati telefonic.

 

Pot livra de oriunde din Anglia?

Pentru a livra un colet din Anglia către România, poți opta pentru serviciile door - to - door sau poți veni pentru a plasa coletul direct la depozitul nostru aflat la adresa Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX, pentru a fi livrat în România. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactati.

 

Cum pot afla care este statusul comenzii mele?

Pentru a urmări comanda ta și a ști în orice moment statusul acesteia, te rugăm să plasezi comanda online, în urma înregistrării tale în contul de utilizator. Contul Crespo Com se creează în doar câțiva pași simpli și te întămpină cu multe beneficii.

 

Care este comanda minimă acceptată pentru livrare?

Poți trimite prin Crespo Com pachete oricât de mici. Cu toate acestea, comanda minimă pentru livrare este reprezentată de contravaloarea a 10 kg.

 

Care este comanda maximă acceptată pentru livrare?

Prin Crespo Com poți trimite chiar și pachete de foarte mari dimensiuni, paleti sau grupaje de marfa.

 

În cazul în care trimit bunuri de valoare, le pot asigura?

Echipa Crespo Com tratează fiecare pachet cu cea mai mare grijă și livrăm de fiecare dată în timpul promis. Te rugăm să anunți dacă pachetul tău conține bunuri fragile sau de valoare pentru a le putea inventaria.

 

Ce nu poate conține un pachet trimis prin Crespo Com?

Te rugăm să ții cont de faptul că pachetele trimise prin Crespo Com pe ruta România - Anglia nu pot conține TIGARI sau orice alte produse din TUTUN, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise prin lege. Crespo Com își rezervă dreptul de a verifica conținutul fiecărui colet și de a confisca produsele interzise!

 

Îmi pot trimite bagajele din România în Anglia sau din Anglia în România cu Crespo Com?

Da, iti putem transport bagajele de la adresa la adresa, sau poti opta pentru serviciul economic de pick-up / drop-off. Pentru transporturi mai mari te rugăm să ne contactezi și îți vom face o ofertă personalizată.

 

Pot trimite piese de mobilier din Anglia în România sau din România în Anglia?

Pentru transporturi mai mari te rugăm să ne contactezi și îți vom face o ofertă personalizată.